Wienerbröd Hallon och Vanilj
Gluten
Mjölk/ laktos
Ägg
Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.
Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.
Ingredienser
Vatten, VETEMJÖL, vegetabilisk olja (palmolja SG, rapsolja, kokosolja), socker, hallon (1,8%), äpple, ÄGG, modifierad stärkelse (E1414), jäst, vasslepulver (MJÖLK), VETEGLUTEN, vegetabiliskt emulgeringsmedel (E471, E472e), tapiokastärkelse, salt, maltmjöl av VETE, förtjockningsmedel (E401, E440(i), E418), surhetsreglerande medel (E330, E333, E331(i), E263), stabiliseringsmedel (E401, E450(i), E516), färgämne (E170, E160a), naturlig arom, mjölbehandlingsmedel (E300), MJÖLKPROTEIN, arom, konserveringsmedel (E202), enzym (xylanas, amylas), vitamin A.
GLASYR: socker, vatten, glukossirap.
DEKORATINSFLORSOCKER: socker, majsstärkelse, vegetabiliskt fett (palm olja)
Kan innehålla spår av mandel och pekannötter