Wienerbröd Hallon och Vanilj

Allergener
Wienerbröd Hallon och Vanilj

Gluten

Mjölk/ laktos

Ägg

Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.

Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.

Ingredienser

Vatten, VETEMJÖL, vegetabilisk olja (palmolja SG, rapsolja, kokosolja), socker, hallon (1,8%), äpple, ÄGG, modifierad stärkelse (E1414), jäst, vasslepulver (MJÖLK), VETEGLUTEN, vegetabiliskt emulgeringsmedel (E471, E472e), tapiokastärkelse, salt, maltmjöl av VETE, förtjockningsmedel (E401, E440(i), E418), surhetsreglerande medel (E330, E333, E331(i), E263), stabiliseringsmedel (E401, E450(i), E516), färgämne (E170, E160a), naturlig arom, mjölbehandlingsmedel (E300), MJÖLKPROTEIN, arom, konserveringsmedel (E202), enzym (xylanas, amylas), vitamin A.

GLASYR: socker, vatten, glukossirap.

DEKORATINSFLORSOCKER: socker, majsstärkelse, vegetabiliskt fett (palm olja)

Kan innehålla spår av mandel och pekannötter