Vegansk burgare

sallad och tomat & dippsåser

Allergener
Bröd

Gluten

Vegburgare

Gluten

Senap

Sojabönor

Dipsås

Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.

Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.

Ingredienser

Ingredienser

BRÖD: VETEMJÖL, vatten, SURDEG (RÅG), sirap, HAVREFIBER, HAVRESKÅLLNING, rapsolja, fermenterat VETEMJÖL, salt, jäst, VETEGLUTEN, socker, emulgeringsmedel (mono- och diglyceriders, mono- och diacetylvinsyraestrar, solroslectin), bakpulver (hjorthornsalt, MALTMJÖL (KORN), enzym, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra).

VEGBURGARE: Vegetabiliskt protein  (SOJA, VETE) Vegetabilisk olja (solrosolja), potatisstärkelse, majsstärkelse, VETEFIBER, naturliga aromer, VETEMJÖL, havssalt, förtjockningsmedel  (cellulosaextrakt), lök, SENAPSPULVER, färgämne: sockerkulör

DIPSÅS RÖD(tomat(36%), tomatpure, lök(19%)vatten, chili(7,5%), salt, ättika, modifierad majsstärkelse, vitlök, chilipeppar, korianderblad, spiskummin, cayennepeppar, oregano).

DIPSÅS VIT (Ekologisk sojabas (vatten, ekologiska skalade sojabönor* 9,6 %), ekologisk majsstärkelse*, surhetsreglerande medel (trikalciumcitrat), förtjockningsmedel (pektin), salt, yoghurtkultur, Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium lactis, vitlök, salt, peppar.*Ekologisk ingrediens

ÖVRIGT:  sallad, tomat