Baguette Tofu-Skagen (Vegan)

Allergener
Baguette

Gluten

Tofu-Skagenröra

Sojabönor

Senap

Selleri

Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.

Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.

Ingredienser

LJUS BAGUETTE: VETEMJÖL, vatten, salt, VETEGLUTEN, jäst, mjölbehandlingsmedel (E300), maltmjöl av KORN.

MÖRK BAGUETTE: VETEMJÖL, vatten, hela VETEMJÖL (20%), jäst, jodsalt (salt, kaliumjodat), gluten (VETE), maltmjöl (VETE), antioxidationsmedel (askorbinsyra), mjölbehandlingsmedel (L-cystein)

TOFURÖRA SKAGEN: Vatten, tofu 40% (SOJABÖNOR, SOJAPROTEIN), rapsolja, vitkål, tångkaviar 4,2%, vitvinsvinäger, socker, modifierad stärkelse, salt dill, tomat, citronjuice, kryddor (bl.a. SELLERI, SENAPSFRÖ), paprika-oleoresin, betakaroten, stabiliseringsmedel (xantangummi, guarkärnmjöl), antioxidationsmedel (citronsyra, vegansk mjölksyra), mineralsalt, konserveringsmedel (natriumbensoat, kaliumsorbat).

ÖVRIGT: Romansallad, gurka, tomat, citron, dill.