Baguette Tofu-Curry (Vegan)

Allergener
Baguette

Gluten

Tofu-Curryröra

Sojabönor

Senap

Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.

Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.

Ingredienser

LJUS BAGUETTE: VETEMJÖL, vatten, salt, VETEGLUTEN, jäst, mjölbehandlingsmedel (E300), maltmjöl av KORN.

MÖRK BAGUETTE: VETEMJÖL, vatten, hela VETEMJÖL (20%), jäst, jodsalt (salt, kaliumjodat), gluten (VETE), maltmjöl (VETE), antioxidationsmedel (askorbinsyra), mjölbehandlingsmedel (L-cystein)

TOFURÖRA CURRY: Vatten, tofu 40% (SOJABÖNOR, SOJAPROTEIN), rapsolja, purjolök, röd paprika, äpple och konc. äppeljuice, socker, morot, blomkål, gurka, lök, vinäger, salt, gurkmeja, curry, kryddor (bl.a. SENAPSFRÖ), arom, modifierad stärkelse, stabiliseringsmedel (xantangummi, taragummi, guarkärnmjöl), antioxidationsmedel (citronsyra, vegansk mjölksyra), mineralsalt, konserveringsmedel (natriumbensoat, kaliumsorbat).

ÖVRIGT: Romansallad, gurka, tomat, apelsin, persilja/ärtskott.