Munk Vanilj

Allergener

Gluten

Mjölk/ laktos

Ägg

Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.

Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.

Ingredienser

VETEMJÖL, vatten, vegetabiliskt fett (palmolja, rapsolja), socker, jäst, ÄGGPULVER, emulgeringsmedel (E471, E472e,E322, solroslecitin), margarin (vegetabiliskt fett (palmolja, rapsolja, sheaolja), vatten, emulgeringsmedel (E471), salt, arom, surhetsreglerande medel (E330)), LAKTOS, salt, vit sirap, VETEGLUTEN, ÄGGVITEPULVER, klumpförebyggande medel (E170), glukossirap, bakpulver (E450, E500, E341), druvsocker, VETESTÄRKELSE, antioxidationsmedel (E300)

Fyllning: vaniljfyllning 20% (vatten, socker, vegetabiliskt fett (kokosfett), KÄRNMJÖLKSPULVER, modifierad stärkelse /E1442), konserveringsmedel (E202), salt, arom, färgämne (E160a, E101))