Munk Vanilj

Allergener
Munk Vanilj

Spannmål

Mjölk/ Laktos

Ägg

Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.

Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.

Ingredienser

VETEMJÖL, vatten, vegetabiliskt fett (palmolja, rapsolja), socker, jäst, ÄGGPULVER, emulgeringsmedel (E471, E472e, E322, solroslecitin), margarin (vegetabiliskt fett (palmolja, rapsolja, sheaolja), vatten, emulgeringsmedel (E471), salt, arom, surhetsreglerande medel (E330)), LAKTOS, salt, vit sirap, VETEGLUTEN, ÄGGVITEPULVER, klumpförebyggande medel (E170), glukossirap, bakpulver (E450, E500, E341), druvsocker, VETESTÄRKELSE, antioxidationsmedel (E300

FYLLNING: Vaniljfyllning 20% (vatten, socker, kokosfett, KÄRNMJÖLKSPULVER, modifierad stärkelse E1442, konserveringsmedel E202, salt, naturlig vaniljarom, färgämne (E160a, E101)).

Kan innehålla spår av hasselnötter och mandel