89.-

.Ugnsbakad lax

med romsås, kokt potatis & ärtor

Allergener
Lax

Fisk

Selleri

Romsås

Mjölk/ laktos

Ägg

Fisk

Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.

Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.

Ingredienser

LAX: LAX (SALMO SALAR), salt, citronpeppar. (Svartpeppar, paprika, vitlök, gurkmeja), lök, salt, surhetsreglerande medel (E330), 1% citronjuicepulver.

ROMSÅS: GRÄDDFIL (MJÖLK), majonnäs (rapsolja, ÄGGULA, surhetsreglerande medel E260, E330, E270, Socker ,salt, stabiliseringsmedel (E412, E415),kryddor, konserveringsmedel (E202), tångrom, (havstångextrakt, salt, kryddor( cayenne, peppar, dill, dragon, gurkemeja, lagerblad), Surhetsreglerande medel (E330), stabiliseringsmedel (E415), konserveringsmedel (E202, E211), färgämne (E160c, E160a))(5,2%), lök, dill, gräslök, citronjuice (citron, konserveringsmedel (E224)), salt, vitpeppar, konserveringsmedel (E202,E211),röd STENBITSROM.

ÖVRIGT: Potatis, ärtor, citron,