.Ugnsbakad lax
med romsås, kokt potatis & ärtor
Fisk
Selleri
Mjölk/ laktos
Ägg
Fisk
Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.
Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.
Ingredienser
LAX: LAX (SALMO SALAR), salt, citronpeppar. (Svartpeppar, paprika, vitlök, gurkmeja), lök, salt, surhetsreglerande medel (E330), 1% citronjuicepulver.
ROMSÅS: GRÄDDFIL (MJÖLK), majonnäs (rapsolja, ÄGGULA, surhetsreglerande medel E260, E330, E270, Socker ,salt, stabiliseringsmedel (E412, E415),kryddor, konserveringsmedel (E202), tångrom, (havstångextrakt, salt, kryddor( cayenne, peppar, dill, dragon, gurkemeja, lagerblad), Surhetsreglerande medel (E330), stabiliseringsmedel (E415), konserveringsmedel (E202, E211), färgämne (E160c, E160a))(5,2%), lök, dill, gräslök, citronjuice (citron, konserveringsmedel (E224)), salt, vitpeppar, konserveringsmedel (E202,E211),röd STENBITSROM.
ÖVRIGT: Potatis, ärtor, citron,