Ugnsbakad lax
med kall dillcrème, kokt potatis & ärtor
Fisk
Mjölk/ Laktos
Ägg
Svavel-dioxid/sulfit
Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.
Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.
Ingredienser
LAX: LAX (SALMO SALAR),salt, citronpeppar, svartpeppar 25%, lök, salt, surhetsreglerande medel, (citronsyra), paprika, vitlök, gurkmeja, citronjuicepulver 1%
DILLCRÈME: Majonnäs (rapsolja, ÄGGULA, surhetsreglerande medel (E260, E330, E270), socker, salt, stabiliseringsmedel (E412, E415), kryddor, konserveringsmedel (E202), laktosfri GRÄDDFIL, (MJÖLK), dill 3,7% ,citronjuice (citron, konserveringsmedel (E224)), salt, vitpeppar, konserveringsmedel (E202, E211).
POTATIS: potatis, salt, antioxidationsmedel, NATRIUMDISULFIT
ÖVRIGT: ärtor, citron,