Gluten
Mjölk/ laktos
PIZZABOTTEN: VETEMJÖL, vatten, rapsolja, socker, salt, vetegluten, jäst, dextros, emulgeringsmedel (E472e), maltmjöl av KORN, mjölbehandlingsmedel (amylas, askorbinsyra), xylanas.
KÖKSFRAICHE: Syrad GRÄDDE (MJÖLK), modifierad majsstärkelse (E1422), gelatin (från nöt).
OST: MJÖLK, saltpotatisstärkelse, syrningskultur, vegetabilisk ystenzym.
SOTAD KOTLETT: Fläskkotlett (93%). Lake beredd av: Vatten, salt, antioxidationsmedel (E325, E316), druvsocker, stabiliseringsmedel E451, konserveringsmedel E250, blodprotein. Råvaruursprung: EU
ANANAS: Ananas, vatten, socker, surhetsreglerande medel: citronsyra.
Extra virgin olivolja, torkad oregano, cocktailtomat, färsk ruccola.
Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.
Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.