Surdegsbröd med rökt kalkonbröst
med frilice, gurka och paprika.
Gluten
Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.
Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.
Ingredienser
Bröd: VETEMJÖL (innehåller askorbinsyra, malt av KORN), surdeg av VETE, vatten, havssalt, jäst, VETEGLUTEN.
Kan innehålla spår av mjölk, ägg, sesam, laktos, senap och soja.
ÖVRIGT: Flora mjölkfritt (Vegetabiliska oljor (raps, solros), vatten, kokosfett, salt (0,9%), emulgeringsmedel (lecitin), beredning av bondböna, naturlig arom, vitaminer (A, B1, D)), Kalkonbröst (90%), vatten, salt, malto- dextrin, jästextrakt, stabiliseringsmedel (E450, E451), antioxidationsmedel (E331, E301), surhetsreglerande medel (E500), konserveringsmedel (E250), rökarom. Råvaruursprung: EU
Frilice crisp, paprika, gurka.