Stenäng
Pizza med minimozzarella, ost och färsk basilika
Gluten
Mjölk/ laktos
Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.
Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.
Ingredienser
Pizzabotten: VETEMJÖL, vatten, rapsolja, socker, salt, VETEGLUTEN, jäst, dextros, emulgeringsmedel (E472e), MALTMJÖL AV KORN, mjölbehandlingsmedel (amylas, askorbinsyra), xylanas.
Tomatsås: Tomater (60%), tomatjuice (40%), salt surhetsreglerande medel: citronsyra.
Ost: MJÖLK, saltpotatisstärkelse, syrningskultur, vegetabilisk ystenzym.
Mozzarella: Pastöriserad MJÖLK, salt, löpe, surhetsreglerande medel (citronsyra).
Extra virgin olivolja, basilika, oregano.