Sotad Lax
med bulgur-& bönsallad. Serveras med vitlökscremé.
Fisk
Gluten
Sojabönor
Senap
Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.
Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.
Ingredienser
LAX: LAX (SALMO SALAR), salt, örter och kryddor, torkad lök, vitlök och paprika.
BULGUR-&BÖNSALLAD: bulgur 25% (DURUMVETE, vatten, rapsolja, salt), röda linser 25% (linser, vatten, rapsolja, salt), grön SOJABÖNA, peruansk dressing 20% (citronsaft, rapsolja, kryddblandning (salt, paprikabitar, persilja, vitlök, farinsocker, lök, ingefära, koriander, apelsinskal, gräslök, cayennpeppar), röd chilli), purjolök, koriander. SOJABÖNOR 31%, svarta bönor 31%, kokta kikärtor, rapsolja, salt, citronjuice, citronskal, svartpeppar. morot, rödbeta.
VITLÖKSCREMÈ: Rapsolja, vatten, modifierad stärkelse, socker, ättika, salt, SENAPSFRÖ, kryddor, stabiliseringsmedel (xantangummi), surhetsreglerande medel (citronsyra), konserveringsmedel (kaliumsorbat). färsk vitlök, salt, persilja.
ÖVRIGT: Sallad, citron, ärtskott