59.-

Sojaspett

med ajvarsås, grönsaker och klyftpotatis. Sweet-Chilimarinerad. Vegansk

Allergener
Sojaspett

Sojabönor

Ajvarsås

Gluten

Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.

Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.

Ingredienser

SPETT: SOJASPETT 70 % (SOJAPROTEIN*, SOJABÖNOLJA*, socker, tapiokarot, salt, sojasåspulver* (SOJABÖNOR*, vatten, salt), vitpeppar), marinad 30 % (vatten, socker, chilipeppar 4,4 %, paprika, russin, salt, ättika, vitlök, vitlöksarom, stabiliseringsmedel (E415), surhetsreglerande medel (E330), konserveringsmedel (E202, E211)).*Ursprung: Kina.

AJVARSÅS: (iMat Fraiche) Syrad HAVREBAS(vatten, HAVRE, syrningskultur), rapsolja, fullhärdad kokos- och rapsolja, potatisstärkelse, emulgeringsmedel (E472e), stabiliseringsmedel (E407), syra (äpplesyra, mjölksyra), kalciumkarbonat, kalciumfosfat, paprika, auberginer, vinäger, solrosolja, socker, salt, modifierad potatisstärkelse, vitlök,salt, peppar.

GRÖNSAKER: Gula och orange morötter, haricots verts, vaxbönor 25 %, paprika, broccoli.

KLYFTPOTATIS: potatis, vegetabilisk olja (solros).Friterade i rapsolja, skumdämningsmedel E900.