Skogsbärsgurt

Allergener
skogsbärsgurt

Mjölk/ laktos

Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.

Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.

Ingredienser

Skogsbärskompott: skogsbärskompott (Vatten, socker, hallon, björnbär, blåbär, modifierad stärkelse, syra (citronsyra) och konserveringsmedel (kaliumsorbat)).

Grekisk YOUGURT: Vatten, hydrogenerat vegetabiliskt fett 10% (palmkärnolja), SKUMMJÖLKSPULVER från ko, MJÖLKPROTIEN, majsstärkelse, gelatin (av nöt), emulgeringsmedel (E471), konserveringsmedel: kaliumsorbat, yoghurt kultur.

björnbär

Kan innehålla spår av nötter, mandel