Bistrons Pannoumisallad

Allergener
Pannoumisallad

Mjölk/ laktos

Gluten

Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.

Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.

Ingredienser

PANNOUMI: Högpastöriserad MJÖLK, salt, syrningskultur, ystenzym. Ytskiktet är behandlat med konserveringsmedel (kaliumsorbat).

ROSTADE COCKTAILTOMAT: Tomater (70%), solrosolja ( 28%), salt, vitlök, oregano, konserveringsmedel( E270).

PARMESAN: Opastöriserad MJÖLK, salt, löpe.

KRUTONGER: VETEMJÖL, solrosolja, LAKTOS, salt, socker, jäst, MJÖLKPROTEINKORNEXTRAKT.

Roman sallad, ruccola, gurka, rödlök, ärtskott.