Skagensnitt

Allergener
Skagensnitt

Spannmål

Kräftdjur

Fisk

Ägg

Senap

Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.

Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.

Ingredienser

VETEMJÖL, vatten, rapsolja, socker, VETEGLUTEN, fermenterat VETEMJÖL, jäst, salt, VETESKÅLLNING, vegetabilisk emulgeringsmedel (mono- och diglycerider av fettsyror, mono- och diglyceriders mono- och diacetylvinsyraestrar), bakpulver (hjorthornssalt), maltmjöl (KORN).

SKAGENRÖRA: Rapsolja, OregonRÄKA (Pandalus Jordani), vatten, FISK (Stillahavskummel (Merluccius productus) och Alaska pollock (Gadus Chalcogrammus)), ÄGGULA, majsstärkelse, potatisstärkelse, tångkaviar (tångextrakt, vatten, salt, kryddor, arom, surhetsreglerande medel (E330), stabiliseringsmedel (E415), konserveringsmedel (E202, E211), färgämne (E120)), socker, salt, dill, ättika, KRABBAROM, SENAPSFRÖ, modifierad tapiokastärkelse, ÄGGVITA, risvinäger, svartpeppar, vitpeppar, glukossirap, lök, citronjuicepulver, maltodextrin, arom, stabiliseringsmedel (E412, E415, E420), surhetsreglerande medel (E330), färgämne (E120, E160c), konserveringsmedel (E202, E211).

Sallad, citron, tomat, dill