Skagenröra på rågbröd

Allergener
Skagenröra med rågbröd

Fisk

Kräftdjur

Ägg

Senap

Gluten

Ingredienser

BRÖD: Surdeg av RÅG 34% (vatten, FULLKORNSRÅGMJÖL 21%, malt av KORN, surdegskultur), RÅGKÄRNOR 19% vatten, FULLKORNSRÅGMJÖL 18%, siktat RÅGMJÖL, maltsirap av KORN, jäst, salt (jodberikad), ättika, rapsolja, surgegspulver av RÅG, (fullkornsRÅGMJÖL 0,5% surdegskultur), RÅGFLINGOR, enzymer (VETE), malt av KORN.

SKAGENRÖRA: Rapsolja, OregonRÄKA (Pandalus Jordani), vatten, FISK (Stillahavskummel (Merluccius productus) och Alaska pollock (Gadus Chalcogrammus)), ÄGGULA*, majsstärkelse, potatisstärkelse, tångkaviar (tångextrakt, vatten, salt, kryddor, arom, surhetsreglerande medel (E330), stabiliseringsmedel (E415), konserveringsmedel (E202, E211), färgämne (E120)), socker, salt, dill, ättika, KRABBAROM, SENAPSFRÖ, modifierad tapiokastärkelse, ÄGGVITA, risvinäger, svartpeppar, vitpeppar, glukossirap, lök, citronjuicepulver, maltodextrin, arom, stabiliseringsmedel (E412, E415, E420), surhetsreglerande medel (E330), färgämne (E120, E160c), konserveringsmedel (E202, E211). *ÄGG FRÅN FRIGÅENDE HÖNS

Sallad, citron, tomat, dill

Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.

Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.