Skagenbaguette
Gluten
Ägg
Fisk
Kräftdjur
Senap
Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.
Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.
Ingredienser
LJUS BAGUETTE: VETEMJÖL, vatten, salt, VETEGLUTEN, jäst, mjölbehandlingsmedel (E300), maltmjöl av KORN.
MÖRK BAGUETTE: VETEMJÖL, vatten, hela VETEMJÖL (20%), jäst, jodsalt (salt, kaliumjodat), gluten (VETE), maltmjöl (VETE), antioxidationsmedel (askorbinsyra), mjölbehandlingsmedel (L-cystein)
SKAGENRÖRA: Rapsolja, vatten, OREGONRÄKA (Pandalus Jordani), FISK (Stillahavskummel (Merluccius productus) och Alaska pollock (Gadus Chalcogrammus)), majsstärkelse, potatisstärkelse, ÄGGULA, socker, salt, dill KRABBAROM, ättika, tångkaviar (tångextrakt, vatten, salt, kryddor, arom, surhetsreglerande medel (E330), stabiliseringsmedel (E415), konserveringsmedel (E202, E211), färgämne (E120)), modifierad tapiokastärkelse, SENAPSFRÖ, ÄGGVITA, risvinäger, svartpeppar, vitpeppar, glukossirap, lök, citronjuicepulver, maltodextrin, arom, stabiliseringsmedel (E412, E415, E420), surhetsreglerande medel (E330), färgämne (E120, E160c), konserveringsmedel (E202, E211).
Övrigt: Romansallad, gurka, citron, dill