Ciabatta Salami & Brie

Allergener
Bröd

Gluten

Flora
Salami
Brieost

Mjölk/ laktos

Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.

Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.

Ingredienser

BRÖD:VETEMJÖL, vatten, DURUMVETEMJÖL 19%, jodberikat salt, rapsolja, socker, RÅGSIKTMJÖL, torkad surdeg (VETEMJÖL, surdegskultur), jäst, emulgeringsmedel (vegetabilisk E472e), VETEMALTMJÖL, mjölbehandlingsmedel (E300).

Kan innehålla spår av sesamfrön.

FLORA: Flora mjölkfritt (Vegetabiliska oljor (raps, solros), vatten, kokosfett, salt (0,9%), emulgeringsmedel (lecitin), beredning av bondböna, naturlig arom, vitaminer (A, B1, D)).

SALAMI: Griskött, fett fläsk, salt, potatisstärkelse, druvsocker, peppar, antioxidationsmedel (E301), torkad glukossirap, vitlök, starterkultur, konserveringsmedel (E250), färgämne (E120). Råvaruursprung: Danmark

BRIEOST: MJÖLK, salt, mjölksyrakultur, ostlöpe, vitmögelkultur.

Romansallad, paprika och ärtskott.