Rosa Bärbakelse

Allergener
Rosa Bärbakelse

Gluten

Mjölk/ laktos

Ägg

Nötter

Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.

Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.

Ingredienser

Marsipan 29% (socker, MANDEL (24%), glukossirap, vatten, maltodextrin, invertsockersirap, rödbetsextrakt), GRÄDDE, vatten, socker, ÄGG, VETEMJÖL, vegetabilisk olja (kokos), stärkelse (majs), hallon 2%, glukos-fruktossirap, emulgeringsmedel E471, maltodextrin, SKUMMJÖLKSPULVER, naturlig stärkelse (tapioca), bakpulver (E450, E500), torkade jordgubbar, förtjockningsmedel E440, citronjuicekoncentrat, gelatin (nötdjur), glukossirap, surhetsreglerande medel E330, arom (rom, vanilj), rödbetspulver, modifierad stärkelse, salt, färgämne (160a), VETEMALT, safflor- och citronkoncentrat, mjölbehandlingsmedel E300.

MÖRKA CHOKLADKNAPPAR: Socker, kakaomassa, kakaosmör, emulgeringsmedel (E322 (veg.)), vaniljextrakt.

Kan innehålla spår av mjölk.

LJUSA CHOKLADKNAPPAR: Socker, kakaosmör, MJÖLKPULVER, kakaomassa, VASSLEPULVER (MJÖLK), emulgeringsmedel (E322 (veg.)),vaniljextrakt.

VITA CHOKLADKNAPPAR: Socker, kakaosmör, MJÖLKPULVER, emulgeringsmedel (E322 (veg.)), vaniljextrakt

DEKORATINSFLORSOCKER: socker, majsstärkelse, vegetabiliskt fett (palmolja)