![](https://www.gekas.se/wp-content/uploads/2024/10/webben-matratter-1200x700px-raggmunk.jpg)
Raggmunk
med stekt fläsk, serveras med lingonsylt.
![](https://www.gekas.se/wp-content/uploads/2024/09/gluten-100x100.png)
Spannmål
![](https://www.gekas.se/wp-content/uploads/2024/09/milk-100x100.png)
Mjölk/ Laktos
![](https://www.gekas.se/wp-content/uploads/2024/09/egg-100x100.png)
Ägg
Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.
Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.
Ingredienser
RAGGMUNK: Potatis, ÄGG, VETEMJÖL, MJÖLK, vatten, rapsolja, potatisstärkelse, salt och vitpeppar.
FLÄSK: Griskött, vatten, salt, druvsocker, stabiliseringsmedel E451, antioxidationsmedel E316, konserveringsmedel E250.
LINGONSYLT: lingon, socker, vatten, stabiliseringsmedel (pektin),syra (citronsyra), konserveringsmedel (E202, E211)