Rabarbergurt

Allergener
Rabarbergurt

Mjölk/ laktos

Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.

Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.

Ingredienser

Rabarberkompott: rabarber, vatten, socker, modifierad stärkelse, syra (citronsyra), konserveringsmedel (kaliumsorbat) och antioxidationsmedel(askorbinsyra)

Grekisk YOUGURT:  vatten, hydrogenerat vegetabiliskt fett 10% (palmolja, palmkärnolja och kokosolja) i varierande proportioner, SKUMMJÖLKSPULVER, MJÖLKPROTEIN, majsstärkelse, gelatin (av nötdjur), emuleringsmedel (E471), konserveringsmedel (kaliumsorbat), yoghurt kultur.

Topping: Tärnad jordgubbe.