35.-

Pannkaka Rosa Fiket

Sylt & grädde

Allergener
Pannkaka

Spannmål

Ägg

Sylt
Grädde

Mjölk/ Laktos

Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.

Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.

Ingredienser

PANNKAKA: KÄRNMJÖLK, VETEMJÖL (innehåller malt av KORN) , vatten, ÄGG, rapsolja, salt. Stekes i rapsolja.

SYLT: Vatten, socker (Sverige), äpple, jordgubbar, svarta vinbär, stabiliseringsmedel (pektin), syra (citronsyra), konserveringsmedel (E202, E211).

GRÄDDE: emulgeringsmedel: E471, stabiliseringsmedel karragenen