35.-

Pannkakor

Sylt & grädde

Allergener
Pannkakor

Gluten

Mjölk/ laktos

Ägg

Sylt
Grädde

Mjölk/ laktos

Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.

Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.

Ingredienser

Pannkaka: KÄRNMJÖLK, VETEMJÖL (innehåller malt av KORN) , vatten, ÄGG, rapsolja, salt. Stekes i rapsolja.

Sylt: Vatten, socker, äpple, jordgubbar, svartvinbär, stabiliseringsmedel (pektin), syra (citronsyra), konserveringsmedel (E202,E211).

GRÄDDE: emulgeringsmedel: E471, stabiliseringsmedel karragenen