89:-

Pannbiff

Stekt lök, gräddsås, inlagd gurka & lingon. Serveras med kokt potatis.
Allergener
Pannbiff

Ägg

Gräddsås

Mjölk/ laktos

Lök stekt
Gurka inlagd
Lingon
Potatis

Svavel-dioxid/sulfit

Ingredienser

PANNBIFF: Nöt-/griskött (68%), lök, ÄGG, potatisflingor, potatismjöl, vatten, potatisfiber, salt, ÄGGVITEPULVER, kryddor, socker.  Råvaruursprung: EU.
GRÄDDSÅS: Köttbuljong ( salt, palmfett, smakförstärkare( mononatriumglutamat, dinatriuminsinat, dinatriumguanylat), modifierad stärkelse, nötköttsextrakt 4,0%, solrosolja, lök, färgämne (E150c), kryddor, arom, jästextrakt. Laktosfri KÄRNMJÖLK , vegetabilisk olja ( fullhärdad palmolja), laktosfri GRÄDDE(6%) (MJÖLK), vegetabiliskt fett (palm), laktosfri KÄRNMJÖLKSPULVER, emulgeringsmedel, (mono- och diglyceriders mjölksyraestrar, polyglycerolestrar av fettsyror, polysorbat 60, mono- och diglycerider av fettsyror, polysorbat 80), stabiliseringsmedel (fruktkärnmjöl, karragenan), salt, naturliga smakämnen (MJÖLK), färgämne (betakaroten). Färgämne ( sockerkulör E150c), vatten, salt. Gelé: socker, svart vinbärsjuice, vatten, förtjockningsmedel (pektin), syra (citronsyra), konserveringsmedel ( Kaliumsorbat).
STEKT LÖK: Gul lök, socker, färgämne ( sockerkulör E150c), vatten, salt, (10%)
INLAGD GURKA: Gurka, socker, vatten, vinäger, salt, konsistensmedel (E509),
Kryddextrakt, färgämne (E101).
LINGONSYLT: lingon, socker, vatten, stabiliseringsmedel (pektin),syra (citronsyra), konserveringsmedel (E202, E211).

POTATIS: potatis, salt, antioxidationsmedel, NATRIUMDISULFIT

Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.

Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.