Ostfralla

Allergener
Bröd

Gluten

Ost

Mjölk/ laktos

Övrigt

Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.

Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.

Ingredienser

KÄLLARFRANSKA: VETEMJÖL (innehåller askorbinsyra, malt av KORN), vatten, rapsolja (emulgeringsmedel E471), havssalt, jäst, VETEGLUTEN.

MÖRK FRALLA: VETEMJÖL (innehåller askorbinsyra, malt av KORN), fullkornsmjöl av RÅG (6%) och VETE (innehåller askorbinsyra, malt av KORN), vatten, farinsocker, solrosfrö, VETEGLUTEN, linfrö, rapsolja, havssalt, malt av KORN, jäst.

Kan innehålla spår av mjölk, ägg, sesam, senap, soja och laktos.

OST: MJÖLK, salt, syrningskultur, vegetabiliskt ystenzym.

ÖVRIGT: Flora mjölkfritt: Vegetabiliska oljor (raps, solros), vatten, kokosfett, salt (0,9%), emulgeringsmedel (lecitin), beredning av bondböna, naturlig arom, vitaminer (A, B1, D).

Romansallad, gurka, paprika