Ost- och skinkfralla
Gluten
Mjölk/ laktos
Mjölk/ laktos
Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.
Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.
Ingredienser
Ingredienser
KÄLLARFRANSKA: VETEMJÖL (innehåller askorbinsyra, malt av KORN), vatten, rapsolja, havssalt, jäst, VETEGLUTEN, DURUMVETEMJÖL.
Kan innehålla spår av mjölk, ägg, sesamfrön och laktos
MÖRK FRALLA: VETEMJÖL (askorbinsyra malt av KORN), vatten, fullkornsmjöl av RÅG och VETE, farinsocker, solrosfrö, linfrö, VETEGLUTEN, rapsolja, havssalt, malt av KORN, jäst, DURUMVETEMJÖL.
Kan finnas spår av mjölk, ägg, sesamfrö, laktos
OST: MJÖLK, salt, syrningskultur, vegetabiliskt ystenzym
SKINKA: Skinka (gris), vatten, salt, maltodextrin, druvsocker, naturliga aromer, stabiliseringsmedel E450, E451, E407, antioxidationsmedel E301, E331, konserveringsmedel E250, rökarom.
ÖVRIGT: FLORA (vegetabiliska oljor (raps, solros, linfrö), vatten, vegetabiliskt fett(palm), KÄRNMJÖLK, salt, emulgeringsmedel (solroslecitin, mono- och diglycerider av vegetabiliska fettsyror), surhetsreglerande medel (citronsyra), arom, A- och D-vitamin), romansallad, gurka, paprika