Räksmörgås

Allergener
Bröd

Gluten

Räkor

Kräftdjur

Äggmajonnäs

Ägg

Senap

Flora

Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.

Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.

Ingredienser

BRÖD: VETEMJÖL, vatten, sirap, rapsolja, HAVRESKÅLLNING, salt, jäst, fermenterat VETEMJÖL, vegetabiliskt emulgeringsmedel (mono- och diglyceriders mono- och diacetylvinsyraestrar, solroslecitin, mono- och diglycerider av fettsyror), socker, maltmjöl (KORN), mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra).

RÄKOR: RÄKOR (Pandalus borealis), vatten, salt, surhetsreglerande medel (citronsyra), socker, konserveringsmedel (E202, E211)

ÄGGMAJONNÄS: Svensk pressad rapsolja, vatten, ÄGGULA, socker, SENAPSFRÖ, surhetsreglerande medel (ättika, citronsyra) salt, stabiliseringsmedel (guarkärnmjöl, xanthangummi) konserveringsmedel (kaliumsorbat, natriumbensoat), ÄGG (99.9%), salt, surhetsreglerande medel: ättiksyra

FLORA: Flora mjölkfritt: Vegetabiliska oljor (raps, solros), vatten, kokosfett, salt (0,9%), emulgeringsmedel (lecitin), beredning av bondböna, naturlig arom, vitaminer (A, B1, D).

Frilice crisp, gurka, citron, rädisa, dill.