Napoleonbakelse
Gluten
Mjölk/ laktos
Ägg
Svavel-dioxid/sulfit
Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.
Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.
Ingredienser
VISPGRÄDDE, socker, VETEMJÖL, vegetabilisk olja (palm, raps, kokos), MJÖLKPULVER, glukossirap, hallonsylt (hallon), äppelsylt (äpple, SULFIT), modifierad majsstärkelse (E1422), ÄGG, salt, härdat rapsfett, SOJALECITIN, emulgeringsmedel (E440, E471, E475), surhetsreglerande medel (E330, E331, E333, E341), färgämne ( E104, E160a, E101), konserveringsmedel (E202), arom.