Morotskaka M&J

Allergener
Morotskaka M&J

Ägg

Mjölk/ laktos

Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.

Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.

Ingredienser

Vatten, socker, morötter, rapsolja, rismjöl, florsocker (socker, potatisstärkelse), creme cheese laktosfri (Pastöriserad GRÄDDE, SKUMMJÖLK, laktosreducerat MJÖLKPULVER, stabiliseringsmedel (E440, E412), salt, konserveringsmedel (E202), syrningskultur, enzym (laktas).), vegetabilisk olja (raps), HELÄGGSPULVER, vegetabilisk olja (kokos), förtjockningsmedel (modifierad potatisstärkelse), fullhärdad rapsolja, bakpulver (E450i, E500ii), kanel, stabiliseringsmedel (E464, E466, E412, E415), vaniljarom (Sötningsmedel E420, vatten, etylalkohol (9,5%), aromer.), Bakpulver: (E450, E500, majsstärkelse), emulgeringsmedel (E475 (veg. fett), E481 (veg. fett)), modifierad majsstärkelse, salt, rörsockersirap, citronpuré, invertsocker, arom, arom (vanillin), emulgeringsmedel (E471), naturlig arom, stärkelse, surhetsreglerande medel (E330), vitamin A. 14% Morot ursprung Sverige.