Morotskaka

Allergener
Morotskaka

Gluten

Mjölk/ laktos

Ägg

Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.

Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.

Ingredienser

Socker, VETEMJÖL, morötter 14%, vatten, vegetabilisk olja (raps), kokos 6%, sirap, ÄGGPULVER, VETESTÄRKELSE, bakpulver (E450, E500), kanel, salt, emulgeringsmedel (E471), modifierad stärkelse, SKUMMJÖLKSPULVER, härdat vegetabiliskt fett (kokos), GRÄDDPULVER, stabiliseringsmedel (E401), färgämne E160a), konserveringsmedel (E202), aromer (vanilj, vanillin), majsstärkelse, mjölbehandlingsmedel (E300).
Kan innehålla spår av valnötter.