Ägg & Sillmacka
Gluten
Fisk
Ägg
Mjölk/ laktos
Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.
Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.
Ingredienser
BRÖD: MJÖL (VETE, fullkorn av RÅG 10% och VETE 6%, grovt VETE), vatten, sirap, klippta RÅGKÄRNOR 3%, jäst, malt av KORN, rapsolja, salt, VETEGLUTEN, surdegspulver av VETE, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra).
MATJESILL: Kryddad SILL (Clupea harengus) (SILL, salt, socker, kryddor), vatten, socker, ättika, dill, kryddor, konserveringsmedel (E211), kryddextrakt, aromer.
ÖVRIGT: Vegetabiliska oljor (raps, solros), vatten, kokosfett, salt (0,9%), emulgeringsmedel (lecitin), beredning av bondböna, naturlig arom, vitaminer (A, B1, D),
Romansallad, citron, ÄGG, rödlök, dill.
SERVERAS SEPARAT: GRÄDDFIL (Pastöriserad GRÄDDE, syrningskultur)