Ägg & Sillmacka

Allergener
Bröd

Gluten

Matjesill

Fisk

Övrigt

Ägg

Gräddfil

Mjölk/ laktos

Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.

Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.

Ingredienser

BRÖD:  MJÖL (VETE, fullkorn av RÅG 10% och VETE 6%, grovt VETE), vatten, sirap, klippta RÅGKÄRNOR 3%, jäst, malt av KORN, rapsolja, salt, VETEGLUTEN, surdegspulver av VETE, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra).

MATJESILL: Kryddad SILL (Clupea harengus) (SILL, salt, socker, kryddor), vatten, socker, ättika, dill, kryddor, konserveringsmedel (E211), kryddextrakt, aromer.

ÖVRIGT: Vegetabiliska oljor (raps, solros), vatten, kokosfett, salt (0,9%), emulgeringsmedel (lecitin), beredning av bondböna, naturlig arom, vitaminer (A, B1, D),

Romansallad, citron, ÄGG, rödlök, dill.

SERVERAS SEPARAT: GRÄDDFIL (Pastöriserad GRÄDDE, syrningskultur)