Mjuk pepparkaka

Allergener
Mjuk Pepparkaka

Gluten

Mjölk/ laktos

Ägg

Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.

Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.

Ingredienser

Muffinsmix (socker, VETEMJÖL, potatisstärkelse, HELÄGGSPULVER, ÄGGULEPULVER, modifierad stärkelse E1414, bakpulver (E450, E500), druvsocker, salt, arom (vanillin)), vatten, rapsolja, FÄRSKOST, florsocker (socker, potatisstärkelse), muffins koncentrat grays (VETEMJÖL, socker, modifierad stärkelse E1414, VASSLEPULVER (MJÖLK), salt, vegetabilisk olja (raps), bakpulver E450, E500, emulgeringsmedel E471, ÄGGVITEPULVER, arom, stabiliseringsmedel E415, färgämne E160a, mjölbehandlingsmedel E300), muffinsmix choklad (socker, VETEMJÖL, kakaopulver fettreducerat (4%), kakao (3,3%), VASSLEPULVER (MJÖLK), bakpulver E450, E500, modifierad stärkelse E1422, salt, VETEGLUTEN, emulgeringsmedel (E481, E475, E471), stabiliseringsmedel E466, E412, stärkelse, aromer), GRÄDDE, lingon, socker, modifierad potatisstärkelse, modifierad stärkelse, kanel, vaniljarom (sötningsmedel E420, vatten, etylalkohol 9,5%), aromer), ingefära kryddnejlika, rörsockersirap, mjölksyrakultur.