Maple Pecan

Allergener
Maple Pecan

Gluten

Mjölk/ laktos

Ägg

Nötter

Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.

Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.

Ingredienser

VETEMJÖL, vatten, vegetabilisk olja (palmolja SG, rapsolja, kokosolja), socker, PEKANNÖTTER (4,4%), ÄGG, sirap, farinsocker, jäst, majsstärkelse, VETEGLUTEN, salt, vegetabiliskt emulgeringsmedel (E471, E472e), maltmjöl av VETE, modifierad stärkelse (E1414),VASSLEPULVER (MJÖLK), naturlig arom, arom, surhetsreglerande medel (E330, E263), mjölbehandlingsmedel (E300), stabiliseringsmedel (E401, E450(i), E516), färgämne (E170, E160a), enzym (xylanas, amylas), vitamin A, MJÖLKPROTEIN

LÖNNSIRAP: rörsockersirap, naturlig arom

KAN INNEHÅLLA SPÅR AV MANDEL