Limepaj

Allergener
Limepaj

Gluten

Mjölk/ laktos

Ägg

Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.

Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.

Ingredienser

GRÄDDE (30,0%); socker; VETEMJÖL; ÄGGULA; HELMJÖLK; smörfett (MJÖLK); vatten; SKUMMJÖLK; stärkelse (VETE); ÄGG; koncentrered limejuice;
modifierad stärkelse; SKUMMJÖLKSPULVER; stabiliseringsmedel (karragenan; E339); färgämne (E150c; E101i; E133); naturligt smakämne; bakpulver
och ämnen med liknande funktion (E450i; E500ii); rivet citronskal; invertsocker; surhetsreglerande medel (E170; citronsyra); naturlig lime arom;
konserveringsmedel (E202).

Kan innehålla spår av: soja, valnötter, hasselnötter, mandel, pekannötter, pistaschmandlar.