Laxbaguette
Gluten
Ägg
Fisk
Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.
Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.
Ingredienser
Ingredienser
BAGUETTE: VETEMJÖL, vatten, hel VETEMJÖL/fullkorn (20%) jäst, jodsalt, fiber, (VETE),gluten (VETE), maltmjöl (VETE), rostat maltmjöl(VETE), antidoxidantmedel ( askorbinsyra) mjölbehandlingsmedel ( L-cystein)
LAXSALLAD: Majonnäs (rapsolja, ÄGGULA, surhetsreglerande medel E260, E330, E270, socker, salt, stabiliseringsmedel E412, E415, krydda, konserveringsmedel E202), gravad LAX (SALMON SALAR), salt, socker, dill, vitpeppar), röd lök, citronjuice (citron, konserveringsmedel E224), dill, vitpeppar, konserveringsmedel E202, E211.
GRÖNSAKER: Romansallad, cocktailtomat, citron, dill.