Köpenhamnare

Allergener
Köpenhamnare

Gluten

Ägg

Nötter

Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.

Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.

Ingredienser

DEG: VETEMJÖL, vatten, margarin (palm-, raps-, och kokosolja, vatten, emulgeringsmedel (vegetabilisk E471), salt, surhetsreglerande medel (E330), naturligt aromämne och naturlig arom vitamin A), socker, mandelmassa (MANDLAR, socker, vatten), vallmofrö 2%, jäst, pastöriserade ÄGG, modifierad stärkelse, salt, stabiliseringsmedel (E417), VETEMJÖL mjölbehandlingsmedel (E300, alfa amylas, xylanas, trandsglutaminaser). Fyllning: 16%: Socker, margarin (palm-, raps- och kokosnötolja, vatten, emulgeringsmedel (vegetabilisk E471), salt, surhetsreglerande medel (E330), naturligt aromämne, naturlig arom, vitamin A), mandelmassa (MANDLAR, socker, vatten), vatten, modifierad stärkelse. Topping: Vallmofrön, vatten.

Kan innehålla spår av sesamfrön, pekannötter och hasselnötter.