Köttbullebaguette

Allergener
Bröd

Gluten

Köttbullar
Rödbetssallad

Ägg

Senap

Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.

Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.

Ingredienser

LJUS BAGUETTE: VETEMJÖL, vatten, salt, VETEGLUTEN, jäst, mjölbehandlingsmedel (E300), maltmjöl av KORN.

MÖRK BAGUETTE: VETEMJÖL, vatten, hela VETEMJÖL (20%), jäst, jodsalt (salt, kaliumjodat), gluten (VETE), maltmjöl (VETE), antioxidationsmedel (askorbinsyra), mjölbehandlingsmedel (L-cystein)

KÖTTBULLAR: Nötkött (62%), vatten, lök, potatismjöl, potatis, salt, potatisfiber, kryddor. Råvaruursprung: Sverige

RÖDBETSSALLAD: Rödbetor 67%, rapsolja, äpple, ÄGGULA, socker, salt, kryddor, SENAPSFRÖ, ättika, stabiliseringsmedel (guarkärnmjöl, xantangummi), surhetsreglerande medel (citronsyra), konserveringsmedel (natriumbensoat, kaliumsorbat).

GRÖNSAKER: Romansallad, gurka, apelsin, persilja.