Jordgubbstårta yoghurt

Allergener

Gluten

Mjölk/ laktos

Ägg

Sojabönor

Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.

Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.

Ingredienser

Jordgubbar (33%), GRÄDDE (16%), vatten, YOGHURT (11%), socker, ÄGG, vegetabilisk olja, glukossirap, VETEMJÖLVETESTÄRKELSE, fruktossirap, dextros, gelatin (av nötkreatur), bakpulver (E450, E500), citronsaftkoncentrat, SKUMMJÖLKSPULVER, modifierad stärkelse, emulgeringsmedel E471, syra E330, förtjockningsmedel E412, geleringsmedel (E440, E407), salt, aromer, surhetsreglerande medel (E332, E327), färg E120, gurkmejaextrakt.

KAN INNEHÅLLA SPÅR AV NÖTTER, JORDNÖTTER OCH SOJA.

Ganering: Vit blossum :Socker, HELMJÖLKSPULVER, kakaosmör, emulgeringsmedel, SOJALECITIN, naturlig vaniljarom.
Jordgubbe blossum: socker, kakaosmör (30%), HELMJÖLKSPULVER, emulgeringsmedel, SOJALECITIN, arom , färgämne E120, naturlig vaniljarom.