Jordgubbscheesecake

Allergener
Jordgubbscheesecake

Gluten

Mjölk/ laktos

Ägg

Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.

Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.

Ingredienser

Jordgubbar (23%), socker, vatten, ostmassaost med låg fetthalt (10%), färskost extra fett (10%), glukos, fruktossirap, MJÖLK, hela ÄGG, VETEMJÖL, rapsolja, palmfett, sött VASSLEPULVER, VETESTÄRKELSE, modifierad stärkelse, LAKTOS, gelatin, SKUMMJÖLKSPULVER, förtjockningsmedel (E412, E401), syra (E330), bordssalt, jäsningsmedel (E450, E500), färgämnen (koncentrerad svart morotsjuice, safflor koncentrat, koncentrerad surkörsbärsjuice), dextros, gelningsmedel (E440), fuktighetsbevarande medel (E420),
emulgeringsmedel (E471, E322), glukossirap, stabiliseringsmedel (E516), MJÖLKPROTEIN, surhetsreglerande medel (E331, E332, E300).

Kan innehålla spår av nötter, jordnötter och soja