Jordgubbscheesecake
Gluten
Mjölk/ laktos
Ägg
Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.
Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.
Ingredienser
Jordgubbar (23%), socker, vatten, mager KVARG (10%), FÄRSKOST (10%), glukosfruktossirap, MJÖLK, ÄGG, VETEMJÖL, rapsolja, palmfett, sött VASSLEPULVER, VETESTÄRKELSE, modifierad stärkelse, LAKTOS, gelatin, SKUMMJÖLKSPULVER, förtjockningsmedel (E412, E401), syra (E330), salt, bakpulver (E450, E500),färgande livsmedel (koncentrat av svart morotsjuice, safflorkoncentrat, koncentrat av surkörsbärsjuice), dextros, geleringsmedel (E440), fuktighetsbevarande medel (E420), emulgeringsmedel (E471, E322), glukossirap, stabiliseringsmedel (E516), MJÖLKPROTEIN, surhetsreglerande medel (E331, E332, E300), palmkärnolja.
Kan innehålla nötter, jordnötter och soja.