Jordgubbscheesecake

Allergener
Jordgubbscheesecake

Gluten

Mjölk/ laktos

Ägg

Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.

Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.

Ingredienser

Jordgubbar (23%), socker, vatten, mager KVARG (10%), FÄRSKOST (10%), glukosfruktossirap,  MJÖLK, ÄGG, VETEMJÖL, rapsolja, palmfett, sött VASSLEPULVER, VETESTÄRKELSE, modifierad stärkelse, LAKTOS, gelatin, SKUMMJÖLKSPULVER, förtjockningsmedel (E412, E401), syra (E330), salt, bakpulver (E450, E500),färgande livsmedel (koncentrat av svart morotsjuice, safflorkoncentrat, koncentrat av surkörsbärsjuice), dextros, geleringsmedel (E440), fuktighetsbevarande medel (E420), emulgeringsmedel (E471, E322), glukossirap, stabiliseringsmedel (E516), MJÖLKPROTEIN, surhetsreglerande medel (E331, E332, E300), palmkärnolja.

Kan innehålla nötter, jordnötter och soja.