Hallontårta

Allergener
Hallontårta

Gluten

Mjölk/ laktos

Ägg

Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.

Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.

Ingredienser

27,9% hallon, vatten, glukos-fruktossirap, 12,0% vispgrädde, VETEMJÖL, HELÄGG, socker, stärkelse (vete), modifierad stärkelse, fuktbindande medel (E 420), kakao med låg fetthalt, vegetabiliska oljor- i varierande proportion (raps, solrosor), emulgeringsmedel (E 475), geleringsmedel (E 407, E 410), gelatin, SÖTVASSLEPULVER, surgörande medel (E 331, E 330), färgande växtextrakter (svart morot, färgtistel, morot), glukossirap, SKUMMJÖLKPULVER, naturligt aromämne, förtjockningsmedel (E 401), salt, surhetsreglerande medel (E 330).

Kan innehålla följande allergener: jordnötter, nötter, sojabönor och lupin.