Paj Hallon med vaniljvisp
Gluten
Mjölk/ laktos
Nötter
Ägg
Mjölk/ laktos
Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.
Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.
Ingredienser
HALLONPAJ: Hallon, VETEMJÖL, socker, vegetabilisk olja (raps), kokt vaniljkräm (Vatten, socker, KÄRNMJÖLKSPULVER, vegetabilisk fett (kokos) , modifierad stärkelse E1442, konserveringsmedel E202, salt, vaniljarom, färgämne E160a, E101.), MANDEL, vatten, vegetabilisk olja (kokos), HAVREGRYN, fullhärdad rapsolja, HELÄGGSPULVER, Bakpulver: (E450, E500, majsstärkelse), arom (vanillin), emulgeringsmedel (E471), konserveringsmedel (E202), MALTMJÖL (KORN), mjölbehandlingsmedel (E300), naturlig arom, salt, stärkelse, surhetsreglerande medel (E330), vitamin A.
VANILJVISP: SKUMMJÖLK, socker, härdat kokosfett, SKUMMJÖLKSPULVER, emulgeringsmedel (E472b, E472e), förtjockningsmedel (fruktkärnmjöl, karragenan), naturlig vaniljarom, arom, färgämne (karotener). Vaniljvispen är laktosfri.