Paj Hallon med vaniljvisp

Allergener
Hallonpaj

Gluten

Mjölk/ laktos

Nötter

Ägg

Vaniljvisp

Mjölk/ laktos

Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.

Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.

Ingredienser

HALLONPAJ: Hallon, VETEMJÖL, socker, vegetabilisk olja (raps), kokt vaniljkräm (Vatten, socker, KÄRNMJÖLKSPULVER, vegetabilisk fett (kokos) , modifierad stärkelse E1442, konserveringsmedel E202, salt, vaniljarom, färgämne E160a, E101.), MANDEL, vatten, vegetabilisk olja (kokos), HAVREGRYN, fullhärdad rapsolja, HELÄGGSPULVER, Bakpulver: (E450, E500, majsstärkelse), arom (vanillin), emulgeringsmedel (E471), konserveringsmedel (E202), MALTMJÖL (KORN), mjölbehandlingsmedel (E300), naturlig arom, salt, stärkelse, surhetsreglerande medel (E330), vitamin A.

VANILJVISP: SKUMMJÖLK, socker, härdat kokosfett, SKUMMJÖLKSPULVER, emulgeringsmedel (E472b, E472e), förtjockningsmedel (fruktkärnmjöl, karragenan), naturlig vaniljarom, arom, färgämne (karotener). Vaniljvispen är laktosfri.