Munk Hallon strössel

Allergener
Hallonmunk Strössel

Gluten

Mjölk/ laktos

Ägg

Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.

Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.

Ingredienser

VETEMJÖL, vatten, vegetabiliskt fett (palm, raps), jäst, ÄGGSPULVER, emulgeringsmedel (E471, E472e, E322,solroslecitin), socker, margarin vegetabiliskt fett (palmolja, rapsolja, sheaolja), vatten, emulgeringsmedel E471, salt, smörarom, surhetsreglerande medel E330], LAKTOS, salt, vit sirap, VETEGLUTEN, ÄGGVITEPULVER, klumpförebyggande medel E170, glukossirap, bakpulver (E450, E500, E341), druvsocker, VETESTÄRKELSE, antioxidationsmedel E300. Fyllning: Socker, vatten, hallonpuré (10%), äppelkoncentrat, surhetsreglerande medel E330, morotskoncentrat, förtjockningsmedel E440, konserveringsmedel E202, arom. Glasyr: Socker, vegetabiliskt fett (palmolja, rapsolja, palmkärnolja, sheaolja), emulgeringsmedel (E322, solroslecitin), salt, arom (hallon,vanilj), färgämne E120. Strössel: Socker, potatisstärkelse, glukossirap, solrosolja,arom, ytbehandlingsmedel E901.