1.Gluten & Mjölkfri Hallonmuffins

Allergener
Hallonmuffins Gluten & Mjölkfri

Ägg

Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.

Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.

Ingredienser

Vatten, rismjöl, socker, hallonsylt (Socker, hallon (35 %), vatten, förtjockningsmedel E440, surhetsreglerande medel (E330, E331, E333), konserveringsmedel E202, arom.), rapsolja, HELÄGGSPULVER, hallon, förtjockningsmedel (modifierad potatisstärkelse), bakpulver (E450i, E500ii), stabiliseringsmedel (E464, E466, E412, E415), emulgeringsmedel (E475 (veg. fett), E481 (veg. fett)), modifierad majsstärkelse, salt, Bakpulver: (E450, E500, majsstärkelse), arom. 9.5% Hallon ursprung EU.