Biskvi Hallon

Allergener
Hallonbiskvi

Mjölk/ laktos

Ägg

Nötter

Sojabönor

Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.

Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.

Ingredienser

Socker, rapsolja, MANDEL, ÄGGVITA, MJÖLKPULVER, kokosolja, hallon (3%), härdat rapsfett, kakao, glukossirap, salt, emulgeringsmedel (E412, E440, E471), SOJALECITIN, LAKTOS, surhetsreglerande medel (E330, E331, E333), färgämne (E120), konserveringsmedel (E202), potatisstärkelse, arom av vegetabiliskt koncentrat (morot, sötpotatis, rädisa, äpple, körsbär, arom.