Hallon-Vitchokladmuffin

Allergener
Hallon-Vitchokladmuffin

Gluten

Mjölk/ laktos

Ägg

Sojabönor

Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.

Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.

Ingredienser

Socker, VETEMJÖL, ÄGG, rapsolja, hallon (EU) 5%, SMÖR, kakaosmör, MJÖLKPULVER, vasslepulver (MJÖLK), modifierad majsstärkelse, majsstärkelse, bakpulver (E450, E500), salt, förtjockningsmedel (E415), vegetabiliskt emulgeringsmedel (E471, E477, E322 (SOJA, solros, raps)), färgämne (rödbetskoncentrat), naturlig arom, aromer.

Kan innehålla spår av hasselnötter, mandel, valnötter, pekannötter, pistagenötter, macadamianötter, sesamfrön