Grönsallad Salladsbas

Allergener
Grönsallad Salladsbas
Tofu

Gluten

Sojabönor

Fetaost

Mjölk/ laktos

Kyckling
Ost & skinka

Mjölk/ laktos

Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.

Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.

Ingredienser

Napolitan (Babyspenat, Rucola, Baby Röd Sallad (Baby Lollo Rosso, Baby Batavia, Röd Roman, Röd Isberg, Tango, Röd Tatsoi), cocktailtomat, majskorn, vatten, salt, gurka, purjolök.

Välj till:

Tofu Alspånsrökt: SOJABÖNOR* odlade inom EU (65%), vatten, SOJASÅS* (SOJABÖNOR*, VETE*), kryddor* (örtsalt*), mineralsalt, alspånsrök. *ekologiskt

Fetaost: Från 100% grekisk pastöriserad får-och getMJÖLK, salt, löpe(ej animalisk, kultur, bladpersilja.

Räkor:(Handskalade räkor i lake MSC) RÄKOR, (Pandalus borealis), vatten, salt, surhetsreglerande medel (citronsyra), socker, konserveringsmedel (E202, E211), dill, citron.

Kyckling: Kycklingbröstfilé, potatisstärkelse, salt, druvsocker, svartpepparextrakt, kycklingbuljong (salt). Salt, paprika, lök, chilipeppar, socker, krydda (koriander, kummin, libbsticka, lagerblad, rosmarin), svartpeppar, ingefära,  ärtskott

Ost & Skinka: Ost( MJÖLK, salt, potatisstärkelse, syrningskultur, vegetabilisk ystenzym. Skinka( Skinka (88%), vatten, salt, druvsocker, stabiliseringsmedel (E450, E451) köttbuljong (av gris), antioxidationsmedel (E301), konserveringsmedel (E250), bladpersilja.