1.Gluten & Mjölkfri Kanelbulle

Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.

Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.

Ingredienser

GLUTENFRI VETESTÄRKELSE, socker, vatten, rapsolja, jäst, GLUTENFRITT MALTEXTRAKT (KORN), förtjockningsmedel (cellulosagummi, guarkärnmjöl, xantangummi), psylliumfröskal, kanel, kardemumma, äppelfiber, maltodextrin (majs), dextrin (potatis), emulgeringsmedel (lecitin [raps], mono- och diglycerider av fettsyror [veg.]), modifierad potatisstärkelse, glukossirap, ärtprotein, potatisgranulat, majsstärkelse, fullhärdad rapsolja, salt, aromer.

Kan innehålla spår av ägg