Dessertpizza

Efterrättspizza med äpple, valnötter och glass

Allergener

Gluten

Mjölk/ laktos

Nötter

Sojabönor

Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.

Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.

Ingredienser

PIZZABOTTEN: VETEMJÖL, vatten, rapsolja, socker, salt, VETEGLUTEN, jäst, dextros, emulgeringsmedel (E472e), MALTMJÖL av KORN, mjölbehandlingsmedel (amylas, askorbinsyra), xylanas.

NUTELLA: Socker, palmolja, HASSELNÖTTER (13%), SKUMMJÖLKSPULVER (8,7%), fettreducerad kakao (7,4%), emulgeringsmedel: lecitiner (SOJA), vanillin.

KÖKSFRAICHE: Syrad GRÄDDE (MJÖLK), modifierad majsstärkelse (E1422), gelatin (från nöt).

FLORSOCKER: Socker, 2% potatisstärkelse.

GLASS: SKUMMJÖLK, GRÄDDE (24%), glukossirap, socker, druvsocker, vasslepulver (av MJÖLK), vaniljarom, vaniljkärnor, emulgeringsmedel (mono- och diglycerider av veg fettsyror), stabiliseringsmedel (fruktkärnmjöl, guarkärnmjöl).

Blåbär, björnbär