Ciabatta

med salami och brie

Allergener
Bröd

Gluten

Sesamfrön

Brieost

Mjölk/ laktos

Flora

Mjölk/ laktos

Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.

Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.

Ingredienser

Ingredienser

BRÖD: VETEMJÖL, vatten, HAVREGRYN 2,5%, SESAMFRÖN, solrosfrön, pumpafrön, jodsalt, surdeg [VETE, RÅG], jäst, rostat malt (VETE), förtjockningsmedel (guarkärnmjöl), mjölbehandlingsmedel (E300). Innehåller 7,5 % frön.

KAN INNEHÅLLA SPÅR AV MJÖLK, LUPIN, NÖTTER, SELLERI, SENAP, ÄGG, SOJA.

SALAMI: Fläskkött, fett fläsk, salt, potatisstärkelse, druvsocker, peppar, glukossirap, vitlök, antioxidationsmedel E 301, starterkultur, konserveringsmedel E250, färgämne E120. Rökt och torkad.

BRIEOST (VITMÖGELOST): PASTÖRISERAD KOMJÖLK, salt, mikrobiellt ystenzym, syringskultur.

FLORA: (vegetabiliska oljor 70% (raps, palm#, solros, linfrö), vatten, KÄRNMJÖLK, salt (0,9%), emulgeringsmedel (solroslecitin, mono- och diglycerider av vegetabiliska fettsyror), syra (citronsyra), arom, vitamin A och D. # Hållbar och certifierad palmolja.
Romansallad, paprika, ärtskott