Cheesecake Blåbär

Allergener
Cheesecake Blåbär

Gluten

Mjölk/ laktos

Ägg

Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.

Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.

Ingredienser

37,54% pastöriserad ost (GRÄDDE, salt, stabiliseringsmedel (E412, E410), mjölkkultur), kaksmulor (VETEMJÖL, socker, FULLKORNSVETEMJÖL, rapsolja, SKUMMJÖLK, VETESTÄRKELSE, bakpulver (E500), salt, naturlig arom, kryddmix (kanel, vitpeppar, kardemumma), växtextrakt (origanum vulgare)), socker, 8,68% blåbärsfyllning (blåbär (72%), socker, glukossirap, äppelpuré, modifierad stärkelse (E1442), surhetsreglerande medel (E330), konserveringsmedel (E202), arom, förtjockningsmedel (E418), vatten), ÄGGVITA (ÄGGVITA, surhetsreglerande medel (E270), förtjockningsmedel (E415), stabiliseringsmedel (E520)), ÄGGULA (ÄGGULA surhetsreglerande medel (E330)), SMÖR, rörsocker, stärkelsemix (modifierad stärkelse (E1412, E1422), socker, majsstärkelse, dextrose).

Kan innehålla spår av: soja, nötter, jordnötter och sesamfrö.